T3 Lucea ID incelemesi: Bu akıllı ütü, saç teknolojisini başka bir seviyeye taşıyor

T3 Lucea ID de akıllı, pürüzsüz ve oldukça seksi

sülün fırında nasıl pişirilir
T3 Lucea Kimliği

(Resim kredisi: T3)Kadın ve Ev Kararı

T3s akıllı düzleştirici ve şekillendirici ütü, saç düzleştirme ayarlarını başka bir düzeye taşıyor

Satın alma nedenleri
  • +

Akıllı ısı özelleştirmesi

• +

iyon teknolojisi

• +

Güzel tasarım

• +

Benzersiz yenileme modu

Kaçınılması gereken nedenler
  • -

Uzun kurulum

• -

Dokunmatik ekran hataları olası

Teknoloji ilerledikçe, bir şeyler yaratmaya çalışırken işleri ilerletmek oldukça zor. en iyi saç düzleştiriciler . Saçları ısıtılmış tabaklar arasında gezdirirsiniz, düzleşir ve bu sizin payınızdır, değil mi? Yanlış T3 Lucea Kimliği diyor.

Bunun yerine, bu yeni nesil şekillendiriciyi alan herkes, saç uzunluğuna, kalınlığına ve durumuna göre ısmarlama ayarlardan yararlanır. Cihaz, iyonik yumuşatma teknolojisi, ısıya duyarlı bir mikroçip ve ikinci gün saçı için ikincil mod ile birlikte yaptığı için, kendileri için çalışmak zorunda bile olmadıkları ayarlar.

Ondan sonra evet, saçı ısıtılmış plakalar arasında gezdiriyorsunuz ve düzleşiyor – çünkü bu aletler bu yüzden hayatımızda. Ancak bu akıllı ekstra özelliklerle T3, saç şekillendirme ve bakım konusunda tahmin yürütmeyi ortadan kaldırmayı vaat ediyor ve (çoğunlukla) başarılı oluyor. İlk kurulum, ortalama şekillendiricinizin açma-kapama düğmesinden daha karmaşıktır ve yumuşak dokunmatik ekran özelliğinin bazı güvenlik açıkları vardır. Ancak bunlar, Lucea ID'nin son derece etkileyici teknolojisinin ve çok hoş tasarımının ve hissinin aksine, küçük önemsiz şeylerdir.

T3 Lucea kimliği incelemesi

Özellikler

RRP: £ 189 Ağırlık : 391 gram Kordon uzunluğu: 2.5m Garanti: 2 yıl

Teknik performans

T3 Lucea ID, benzersiz teknik özellikleriyle olumlu bir şekilde şarkı söylüyor. Saçınızın dokusuna, uzunluğuna ve boya uygulanıp uygulanmadığına bağlı olarak bir dizi kişiselleştirilmiş ısı ayarı olan biggie – T3 Heat ID ile başlayalım. Bunu ayarlamak, şekillendiriciyi açtıktan sonra yaptığınız ilk şeydir; bu, saçınızı tanımlamak için şekillendirici dokunmatik ekran panelindeki çeşitli sembollere dokunma durumudur. Lucea ID daha sonra dokuz seçenek arasından mükemmel ısı ayarınızı hesaplar, birkaç saniye içinde belirtilen sıcaklığa kadar döner ve sunulanlardan memnun kalmanızı sağlayarak, her stil yaptığınızda ona sadık kalır.

Yenileme modu başka bir ilginç eklentidir. Bu ayar, ikinci gün şekillendirme için tasarlanmıştır. Bu, yıkamak veya almak için zamanınız olmadığı zamandır. en iyi saç kurutma makinesi dahil, ancak dünün görünümünü biraz ısı ile tamamlamak istiyorum. Bu mod, normal HeatID'nizden daha düşük bir sıcaklıkta çalışır - pürüzsüzleştirmek ve şekillendirmek için yeterince yüksek ancak daha az hasarla. Bu işlevin dahil edilmesi, kadınların saçlarını gerçekten nasıl şekillendirdiğinin sezgisel bir şekilde anlaşılmasını sağlar; bu, genellikle tam bir 'yapmak'tan ziyade bir sorun giderme ve tamamlama durumudur. Bu durumlar için kolayca daha nazik bir moda geçebileceğinizi hissetmek güzel.

Burada kullanılan malzemelerin tümü birinci sınıftır; kurutucuları, bukle maşaları ve şekillendiricileri, dokunsal hissi ve güzel tasarımıyla asla hayal kırıklığına uğratmayan T3'ün bir diğer ayırt edici özelliğidir. Lucea ID için bu, şık bir dokunmatik ekran paneli anlamına gelir, bu nedenle kesinlikle hiçbir düğme veya anahtar, cihazın inci kaplama dış kasasına zarar vermez. Plakalar parlak seramikten yapılmıştır, sıcaklık akıllı bir mikroçip tarafından kontrol edilir ve hemen üstlerindeki küçük bir havalandırma, saçta kabarmaya neden olan pozitif yüklere karşı koymak için bir iyon akışı yayar.

Kullanıcı deneyimi

Bazı ilk kurulum engellerini aştığınızda, Lucea ID ile çok güzel bir zaman geçireceksiniz. Doğal olarak, dokunmatik ekran ve akıllı Isı Kimliği modu nedeniyle, bu şekillendiriciyi kullanmaya başlamak için talimatları gerçekten okumanız gerekecek. Benim gibiyseniz (yani, karmaşık teknoloji tarafından çok kolay kapatılırsanız), bu size ilk olarak neden açıp gidemiyorum? ancak çok kullanıcı dostu bir kitapçık, bir veya iki dakikadan fazla sürmeyen süreç boyunca size yol gösterir.

yarasa nasıl yapılır

Dokunmatik ekran kontrolleri kesinlikle tatmin edici hissettiriyor - üç saniye boyunca bir LED anahtarına basın ve küçük bir bildirim gürültüsü ve titreşim, şekillendiricinin açık olduğunu bilmenizi sağlar. Ardından, saçınızın uzunluğunu, durumunu ve kalınlığını açıklamak için sembollere dokunun - kitapçık, gerekirse seçiminizi yönlendirmek için birçok bilgi içerir. Açma düğmesine dokunarak ekranı kilitleyin ve şekillendiricinin ne kadar ısınmanız gerektiğini düşündüğünü belirtmek için biraz telefonun pil göstergesine benzeyen bir dizi küçük çubuk görünecektir. Ayrıca, ısıyı kendiniz seçmeyi tercih ederseniz manuel bir mod ve doğrudan yenileme moduna geçen ayrı bir düğme vardır, böylece ikisi arasında geçiş yapmak kolaydır. Dürüst olmak gerekirse, kurulum sırasında ekranın kilitlenip kilitlenmediğinden veya hangi bip sesinin ne anlama geldiğinden tam olarak emin olamadığım birkaç yanlış başlatma yaptım. Ama birkaç dakika içinde alıştım - yeni bir kit parçası kurarken benim için olağandışı bir şey yok.

Talimatlardan bahsetmişken, yanlış zamanlarda şeylere dokunmamaya oldukça fazla vurgu var. Ütüyü açarken veya kapatırken güç düğmesinin üzerindeki alana dokunmamamız ve şekillendirme yaparken güç düğmesine dokunmamamız talimatı verildi. Açıkçası, fiziksel bir düğme dışarı çıkmadığında yanlışlıkla bir düğmeye basmak biraz daha kolay. Ancak test oturumlarımda bunun bir sorun olduğunu görmedim ve dokunmatik ekranlı telefonu olan herkes bu zaafta kolayca gezinebilmelidir.

Gerçek düzleştirme deneyimi açısından, bu pürüzsüz ve tatmin edicidir ve T3 Lucea ID'yi en iyilerden biri yapar. kıvırcık saçlar için en iyi düzleştiriciler . Plakalar, T3 ve diğer şekillendirici üreticilerinin çoğu için standart olandan 10 cm daha uzundur, bu da verimli şekillendirme anlamına gelir. Ayrıca şekillendiricinin ince, zarif plakaları ve kavisli dış kenarının dalgalar yaratmaya yardımcı olduğunu gördüm - asla gerçekten beceriksiz olduğum bir şey, ama bu hiç olmadığı kadar kolay hale getirdi.

Son küçük ama çok hoş bir dokunuş, kabloya bağlı küçük bir cırt cırt banttır. Bu, onu düzgünce sarmaya yardımcı olur ve saç aleti çekmecemde kendiliğinden gelişen Medusa benzeri elektrik kablosu düğümlerinin oluşmasını önler.

Sonuçlar

Peki ya saç? Akıllı teknoloji ve seksi tasarımın yanı sıra, pudingin kanıtı elbette yemekte - ve Lucea ID gerçekten çok tatmin edici olduğunu kanıtladı. Bu parlak plakalar kolayca saçlarımın üzerinden kayarak saçlarımı pürüzsüz, düz ve (sadece varsayabilirim) en yüksek ısıyı seçmeye yönelik doğal eğilimimin yol açacağı zarardan biraz olsun kurtardı.

İyonlardan herhangi bir özel yumuşatma etkisi fark ettim mi? Pek değil, ama işlerini yaptıklarına inanıyorum. Yenileme modu, beş dakikalık şekillendirme tamamlamaları için bir hediyeydi. Saçım, ikinci günde daha düşük sıcaklıklara uymaktan çok mutluydu ve bunun uzun vadede saçlarımın durumuna yardımcı olacağına bir kez daha güveniyorum.

Bir Sonraki Okuma

Düzenli alevlenmeleri olan bir güzellik uzmanına göre rosacea nasıl tedavi edilir ve en iyi rosacea cilt bakımı satın alınır